Feesttent huren

Feesttent huren

Gaat u binnenkort trouwen en bent u bezig met de planning van uw trouwfeest? Een feesttent huren voor uw feest kunt u bij ons doen! Wij hebben een zeer ruim assortiment partytenten, variërend van kleine tenten voor 10 personen tot grote tenten voor honderden mensen. Wij hebben al veel ervaring in de verzorging van tenten voor trouwfeesten. Wilt u voorbeelden zien? Bekijk dan gerust onze fotogalerij, hier vindt u onder andere beelden van onze tenten ingezet op trouwfeesten.

dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar wij zijn werkzaam in een groot gebied in Nederland. U kunt een tent huren voor uw feest in Gelderland, Overijssel en daarbuiten indien gewenst.

Ruime tent mogelijkheden

Een feesttent huren voor uw bruiloft biedt veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld meerdere kleine tenten inzetten voor een speels effect voor een spelletjesmiddag met in elke tent een andere activiteit, of koppel een aantal kleine tenten aan elkaar voor een gezellige dinersetting. U kunt ook een grote tent huren voor uw trouwfeest en de ceremonie in een tent houden door de tent helemaal in uw bruiloft stijl aan te kleden. Vervolgens kunt u de tent tijdens de receptie om laten bouwen tot de perfecte locatie voor uw diner en feest.

Het voordeel van een tent huren voor uw trouwfeest is dat u de hele ruime compleet naar smaak kunt inrichten vanaf de bodem. U heeft niet te maken met beperkingen zoals vaste onderdelen en een standaardindeling waar u wellicht wel mee te maken hebt bij een zaal. In onze tenten kunt u geheel zelf de indeling en inrichting bepalen. Wilt u hier hulp bij? Dan bieden we u graag onze hulp! Naast tentenverhuur voor uw trouwfeest, kunnen we ook met de inrichting helpen. Wij bieden een ruim aanbod aan materialen, waaronder meubilair, linnengoed en serviesgoed. Kortom, voor tentenverhuur voor een trouwfeest bent u bij dezeTenthuren.nl aan het juiste adres!

Voordelen van feesttent huren bij dezeTenthuren.nl

Een tent huren bij dezeTenthuren.nl betekent lang niet alleen een feesttent huren. Uiteraard is dat wel mogelijk, maar we bieden meer. Hieronder een aantal voordelen van een tent huren voor uw feest bij dezeTenthuren.nl:

  • Wij bieden een totaalservice: niet alleen de tent, maar ook de inrichting en aankleding ervan, zoals de verzorging van stoelen, tafels en verlichting;
  • Het contact is erg persoonlijk;
  • Wij maken duidelijk afspraken die we altijd nakomen;
  • Wij denken graag met u mee en zijn flexibel;
  • Onze prijs-kwaliteitverhouding is goed;
  • Wij bieden veel soorten tenten, zowel knus klein als heel groot.

Contact

Heeft u interesse in een feesttent huren bij dezeTenthuren.nl? Neem dan gerust contact met ons op en geef uw wensen door. Laat ons weten wat u zoekt en aan welke eventuele materialen naast de tent(en) u behoefte heeft. Jeroen ter Heege van dezeTenthuren.nl zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien gewenst kunnen we u adviseren over uw mogelijkheden en met u meedenken wat betreft de inrichting en aankleding van uw feesttent. U kunt ons bereiken op 06-10895566 en info@dezetenthuren.nl.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button