Tentverhuur Gelderland

Tentverhuur Gelderland

Heeft u een verjaardagfeest, een housewarming, een examenfeest, familiedag, bedrijfsopening, huwelijksfeest, buurtbarbecue of wilt u zomaar een feest geven? Bent u een groots evenement aan het plannen en zoekt u een geschikte partytent of evenemententent? Wilt u een goedkope partytent huren in Gelderland of elders? Dan kunt u bij dezeTenthuren.nl terecht voor de tentverhuur in Gelderland. Bij een mooi feest hoort een passende tent, die geschikt is voor het aantal personen die u verwacht en past bij de stijl en sfeer van uw feest of evenement. dezeTenthuren.nl heeft een breed assortiment aan tenten, die u op aanvraag kunt huren. Van heel kleine partytenten, geschikt voor 10 personen, tot aan ontzettend grote evenementtenten, die ingezet kunnen worden op evenementen voor duizenden mensen en alles daartussenin. Wilt u naast een partytent ook de aankleding en toebehoren huren? Dat kan! Naast de tentverhuur in Gelderland, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van meubilair, accessoires, een springkussen, toiletvoorziening en meer! Wij verzorgen zowel tentverhuur in Gelderland, voor zowel particulieren als voor zakelijke evenementen, als de verhuur van toevoegende evenementmateriaal.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Een partytent huren in Gelderland?

Wanneer u ervoor kiest om bij dezeTenthuren.nl één of meer tenten te huren voor uw feest, evenement of festival, dan kunt u naast de tent huren ook kiezen voor een volledige service. Organiseert u bijvoorbeeld een lunch of diner en wilt u ook tafels en stoelen in de tent hebben? Of heeft u zelf niet genoeg serviesgoed of glaswerk en wilt u liever alles bij één en dezelfde leverancier huren? Dan hoeft u niet naar een andere leverancier te zoeken, want wij kunnen u ook voorzien van stoelen en tafels, het gehele serviesgoed waaronder borden en glaswerk, en zelfs gasbarbecues en nog veel meer! Geef vooral al uw wensen aan en wat u allemaal nodig heeft, zodat wij met u mee kunnen denken en het u gemakkelijk kunnen maken. Wij hebben meer in huis dan alleen tenten, we kunnen u het totale plaatje leveren! dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Wilt u een partytent huren in Arnhem? Of zoekt u een tentverhuur in de Achterhoek? U kunt bij dezeTenthuren.nl de geschikte tent voor uw feest of evenement huren!

Onze tenten

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van tentverhuur in Gelderland. U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten tenten en toebehoren. Van grote aluhallen en pagodetenten tot aan eenvoudige partytenten en overkappingen. Voor elk feest of evenement hebben wij voor u de geschikte tent! Bekijk onze prijslijst voor ons volledige en gedetailleerde aanbod van tenten en andere evenementartikelen. Wij kunnen ook tenten op maat maken. Heeft u een specifieke maat tent nodig? Geen probleem! Onze tenten kunt u ook inclusief vloer, podia, verlichting, verwarming, meubilair zoals tafels en stoelen, aankleding, serviesgoed en meer huren.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Voordelen van een partytent huren bij dezeTenthuren.nl

Een tent huren bij dezeTenthuren.nl betekent lang niet alleen een feesttent huren in Gelderland. Uiteraard is dat wel mogelijk, maar we kunnen u nog veel meer bieden! Heeft u geen zin of tijd om alles zelf te regelen? Weet u niet precies waar u de juiste aankleding van uw partytent kunt vinden? Bekijk onze prijslijst eens! Hier kunt u zien dat wij nog veel meer leveren dan alleen partytenten. Wij kunnen u een totaal plaatje afleveren, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen en vooral kunt genieten van uw feest of evenement! Hieronder een aantal voorbeelden van een partytent huren bij dezeTenthuren.nl:

– Wij beiden een totaalservice: niet alleen de tent, maar ook de inrichting en aankleding ervan, zoals de verzorging van stoelen, tafels, serviesgoed en verlichting;
– Wij maken altijd duidelijke afspraken, die we altijd nakomen;
– Onze prijs-kwaliteitverhouding is goed: u kunt bij dezeTenthuren.nl terecht om een goedkope partytent te huren;
– Het contact is erg persoonlijk;
– Wij bieden veel soorten tenten, zowel knus klein of heel erg groot;
– Wij denken graag met u mee en zijn flexibel: de klant staat bij ons voorop!

Ja, ik wil een feesttent huren voor mijn feest!

Bent u enthousiast geworden van onze foto’s? Denkt u dat wij de perfecte tent voor uw feest of evenement hebben? En heeft u interesse in onze tentverhuur in Gelderland of daarbuiten? Of wilt u meer informatie over onze tentenverhuur in Gelderland? Neem dan gerust contact op met Jeroen ter Heege door te bellen naar 06-10895566. Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd mailen naar info@dezetenthuren.nl. Stel on op de hoogt van uw wensen of ideeën en wij denken graag met u mee over al uw mogelijkheden bij ons!

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button