Partytent huren Doetinchem

Partytent huren Doetinchem

Gaat u een feest organiseren en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte tent? Binnenkort een buurtfeest en er zeker van zijn dat u droog zit? Of wilt u de perfecte tent en aankleding huren voor de mooiste dag van uw leven? Voor tentenverhuur in Doetinchem en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres! Voor elk soort feest, groot of klein, hebben wij voor u de geschikte tent. Indien gewenst, met alles erop en eraan! Als u besluit om bij ons een partytent te huren, dan bieden wij u een totaalplaatje aan. Heeft u geen zin of tijd om alles zelf te regelen? Wilt u een deel van de organisatie van uw feest uit handen geven? Bij dezeTenthuren.nl kunt u ervoor kiezen om de gehele inrichting en aankleding van de tent aan ons over te laten. Naast de verhuur van tenten, verhuurt dezeTenthuren.nl namelijk ook meubilair, zoals stoelen en tafels, tentverlichting, linnengoed, serviesgoed, glaswerk, statafels, barbecues, heaters en nog heel veel meer!

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

dezeTenthuren.nl

Wilt u een partytent huren in Doetinchem of daarbuiten? U geeft een feest in de Achterhoek en wilt daarvoor een partytent huren? Of u bent op zoek naar een goede partyservice gevestigd in Doetinchem? Bij dezeTenthuren.nl bieden wij u een totaal plaatje aan! Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u een stuk minder zelf hoeft te regelen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij onze tentenverhuur en partyverhuur in Doetinchem terecht voor kleine en grote feesten. Wij hebben alle formaten tenten!

Ons aanbod

dezeTenthuren.nl beschikt over heel veel tenten en toebehoren. U heeft dus een ruime keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zoekt u een mooie partytent voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of examenfeest? Wilt u een grote tent huren voor uw familiedag, bedrijfsfeest of festival? Of wilt u een partytent huren in Doetinchem of daarbuiten voor een andere gelegenheid? dezeTenthuren.nl is dé plek om uw geschikte partytent te huren! Wij zijn gevestigd in Ruurlo, maar we werken in een groot deel van Nederland. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een partyverhuur in de Achterhoek? Of wilt u een partytent inclusief statafels huren in Doetinchem? Bekijk dan ons aanbod eens! dezeTenthuren.nl beschikt over een breed assortiment aan tenten en ander te huren materiaal en evenementenartikelen. Voor ons gehele aanbod inclusief prijzen, kunt u onze prijslijst bekijken. Dit geeft u een overzichtelijk beeld van alle opties en mogelijkheden bij dezeTenthuren.nl.

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Met diverse tenten kunt u een gezellige feestsfeer creëren. Door hier sfeervolle verlichting, een podium en een dansvloer aan toe te voegen, is uw tent een ware partytent en helemaal klaar voor een heel mooi feestje of evenement! Van aluhal tot pagodetenten, onze tenten bieden veel mogelijkheden. Onze pagodetenten stralen van de buitenkant al een feestelijke sfeer uit en zijn zowel los als aan elkaar gekoppeld te gebruiken. Of wilt u een tent inclusief barbecue, tafels en stoelen huren? Geeft u een buitenbarbecue of ander diner? Dan zijn onze pagodetenten leuk in te zetten als dinertenten, waaronder u op een feestelijke manier de eettafels voor de gasten plaatst in de buitenlucht. Zo kunnen u en uw gasten heerlijk buiten dineren in een sfeervolle, gezellige tent!

Wilt u een feest geven, maar wilt u een idee voor een partytent of de aankleding? Bekijk dan onze foto’s eens voor meer impressies en inspiratie. In een tent van dezeTenthuren.nl kunt u altijd genieten! Een bijkomend voordeel van een partytent huren in Doetinchem is natuurlijk dat u met een tent altijd goed zit, wat voor weer het ook wordt!

Onze tenten

De mogelijkheden bij dezeTenthuren.nl zijn eindeloos! Wilt u een partytenthuren in Doetinchem, maar weet u nog niet precies hoe en wat? Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Vaak kunt u verschillende soorten tenten kiezen voor uw feest, maar elke tent geeft net een andere sfeer. Ook hebben alle tenten een ander uiterlijk. Om uw feest of evenement de juiste uitstraling te geven, gaan wij graag met u in gesprek en voorzien wij u, indien gewenst, van advies voor de beste tent keuze. Van opbouw en aankleding tot catering: geef uw wensen aan en wij kijken of dezeTenthuren.nl het voor u in huis heeft! Wij nemen graag een (groot) deel van het geregel voor uw feest uit handen!

Ja, ik wil een partytent huren in Doetinchem!

Heeft u interesse om een partytent te huren in Doetinchem of daarbuiten? Bent u op zoek naar een goede partyservice en partyverhuur in de Achterhoek? Bij dezeTenthuren.nl bent u bij het juist adres om de perfecte partytent of evenementenmateriaal te huren! Neem gerust contact op met Jeroen ter Heege door te bellen naar 06-10895566 om te vragen naar de mogelijkheden. Wilt u liever mailen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan gerust uw vraag naar info@dezetenthuren.nl. Geef uw wensen en ideeën door en wij denken graag met u mee om uw feest van de perfecte tent en aankleding te voorzien!

⛺ Wat valt er onder het huren van een tent?

Wij bieden een totaalservice: niet alleen de tent, maar ook de inrichting en aankleding ervan, zoals de verzorging van stoelen, tafels en verlichting.

  • Wij maken duidelijk afspraken die we altijd nakomen;
  • Onze prijs-kwaliteit verhouding is goed;
  • Het contact is erg persoonlijk:
  • Wij bieden veel soorten tenten, zowel knus klein als heel groot;
  • Wij denken graag met u mee en zijn flexibel.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

⛺ Zijn de tenten voor zowel particulier als zakelijk geschikt?

Wij bieden, naast tentverhuur, ook verhuur van meubilair, accessoires, een springkussen, toiletvoorziening en meer aan. Voor zowel de zakelijke markt als particuliere evenementen verhuren wij tenten.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

⛺ Voor hoeveel personen zijn jullie tenten geschikt?

Bij een mooi feest hoort een passende tent die geschikt is voor het aantal personen en die past bij de stijl van uw feest. Dezetenthuren.nl heeft een breed assortiment aan tenten die wij op aanvraag van u verhuren. Van heel kleine partytenten, geschikt voor 10 personen, tot ontzettend grote evenement tenten. Onze tenten van groter formaat zijn geschikt voor evenementen voor duizenden mensen en alles daartussenin.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button