Tentverhuur in Zwolle

Heeft u een verjaardagsfeest, huwelijksfeest, examenfeest, familiedag, bedrijfsopening of wilt u zomaar een feest geven? Dan kunt u bij dezeTenthuren.nl terecht voor de tentverhuur in Zwolle. Bij een mooi feest hoort een passende tent die geschikt is voor het aantal personen en die past bij de stijl van uw feest. dezetenthuren.nl heeft een breed assortiment aan tenten die wij op aanvraag van u verhuren. Van heel kleine partytenten, geschikt voor 10 personen, tot ontzettend grote evenementtenten die ingezet worden op evenementen voor duizenden mensen en alles daartussenin. Naast de tent(en) die u bij ons huurt, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van meubilair, accessoires, een springkussen, toiletvoorziening en meer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons komen voor tentverhuur in Zwolle voor evenementen. Neem bij interesse gerust contact met ons op!

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Feesttent huren in Zwolle

Een feesttent huren in Zwolle bij dezeTenthuren.nl betekent niet dat u enkel bij ons terecht kunt voor tenten. U kunt namelijk ook kiezen voor een volledige service. Dat wil zeggen dat wij zorg dragen voor alle materialen die in de tent ingezet kunnen worden. U hoeft hiervoor niet naar andere leveranciers, maar kunt bij dezeTenthuren.nl genieten van een volledige service. Van vloeren en podia tot tafels, stoelen en horecakoelkasten. Dankzij onze volledige service heeft u maar met één leverancier te maken voor zeer divers materieel.

Wij zijn tegenwoordig een specialist op het gebied van tentverhuur. U kunt dan ook bij ons terecht voor zeer veel verschillende soorten tenten en andere zaken. Hebt u een specifieke maat tent nodig? Laat het ons weten! Niets is ons te gek. Ook voor de aankleding van uw tent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen tenten voorzien van een vloer, podia, verlichting, verwarming en meubilair. Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan tafels en stoelen, maar ook de gehele aankleding, serviesgoed en andere zaken die hierbij horen.

dezeTenthuren.nl kan het volgende (los of gecombineerd) voor u verzorgen:

Tenten
Vloeren
Podia
Verlichting
Verwarming
Meubilair
Serviesgoed
Bestek
Linnengoed
Glaswerk
Bakken en braden
Evenementen artikelen
Springkussensn

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Voorwaarden van feesttent huren bij dezetenthuren.nl

Er zitten een aantal voorwaarden aan het huren van een feesttent bij dezetenthuren.nl. U dient hiermee rekening te houden als u een tent huurt:

  • De gehuurde materialen moeten in oorspronkelijke staat ingeleverd worden;
  • Beschadigde artikelen worden tegen vervangingswaarde of reparatiekosten in rekening gebracht;
  • Gehuurde artikelen vallen onder de verantwoording van de huurder tijdens de huur periode.

Prijzen van een feesttent huren

U kunt op de website de prijzen van onze verschillende verhuurdiensten bekijken. Er zijn binnen de verschillende categorieën meerdere mogelijkheden qua prijzen. Hebt u geen zin om het allemaal zelf uit te zoeken? U kunt gerust contact opnemen of direct een offerte aanvragen. Wij zetten graag alles voor u op een rijtje en denken graag mee wat de beste opties zijn voor uw feest of evenement! Geeft u dus vooral door wat u nodig hebt voor uw feest of evenement. Wij denken altijd met u mee zodat uw feest of evenement er eentje wordt die u en uw gasten nog lang niet zullen vergeten!

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Voordelen van feesttent huren bij dezeTenthuren.nl

Als u een feesttent wilt huren in Zwolle kan dat uiteraard bij ons. U kunt van vele voordelen profiteren die we hieronder voor u op een rij gezet hebben:

Wij bieden een totaalservice: niet alleen de tent, maar ook de inrichting en aankleding ervan, zoals de verzorging van stoelen, tafels en verlichting;

  • Wij maken duidelijk afspraken die we altijd nakomen;
  • Onze prijs-kwaliteitverhouding is goed;
  • Het contact is erg persoonlijk;
  • Wij bieden veel soorten tenten, zowel knus klein als heel groot;
  • Wij denken graag met u mee en zijn flexibel.

Voor onze service geldt met name dat u vooral moet aangeven wat u nodig heeft. Dan kunnen wij goed met u meedenken en het u makkelijk maken, omdat wij meer in huis hebben dan alleen tenten. Laat ons dus altijd gerust weten wat u zoekt en wie weet hebben wij het ook voor u. Dat scheelt u weer zoeken naar een andere leverancier!

dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar wij zijn werkzaam in een groot gebied in Nederland. U kunt een partytent huren in Zwolle, maar ook elders in Overijssel of Gelderland indien gewenst.

Ja, ik wil een feesttent huren voor mijn feest!

Heeft u interesse in onze tentverhuur in Zwolle of daarbuiten? Neem dan gerust contact op met Jeroen ter Heege (06-10895566). Bij vragen kunt u ook altijd mailen naar info@dezetenthuren.nl. Stel ons op de hoogte van uw wensen en wij denken graag met u mee over al uw mogelijkheden bij ons!

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button