Tentverhuur in Overijssel

Tentverhuur in Overijssel

Gaat u een feest organiseren en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte tent? Voor alle tentenverhuur in Overijssel gaat u naar dezeTenthuren.nl. Wij regelen elke soort tent voor u met alles erop en eraan.

Dat scheelt u een hoop geregel en contact met diverse leveranciers, want dezeTenthuren.nl biedt u het totaalplaatje. Als u besluit bij ons een feesttent te huren in Overijssel, dan kunt u ervoor kiezen om de gehele verzorging en aankleding van de tent aan ons over te laten.

Naast tenten kunt u bij dezeTenthuren.nl namelijk ook meubilair zoals stoelen en tafels huren, evenals serviesgoed, glaswerk, tentverlichting, kookplaten en barbecues, linnengoed, heaters en nog heel veel meer! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons feesttenten huren in Overijssel voor kleine en grote feesten, want wij hebben alle formaten tenten.

Wilt u een tent huren bij dezeTenthuren.nl? Neem dan direct contact op! U kunt contact opnemen door te bellen naar 06 – 108 955 66 of door een e-mail te sturen naar info@dezetenthuren.nl. Wij sturen u een op maat gemaakte offerte.

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Wat hebben wij te bieden?

dezeTenthuren.nl beschikt over veel tenten en toebehoren. U heeft dus een ruime keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus zoekt u nog een mooie partytent voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, examenfeest, familiedag, bedrijfsfeest, babyshower, housewarming of andere gelegenheid in Overijssel? Dan kunt u bij ons een partytent huren in Overijssel.

Bekijk voor al onze soorten tenten en andere te huren onderdelen en evenementenartikelen gerust onze prijslijst. Die geeft u een overzichtelijk beeld van de ruime opties bij dezeTenthuren.nl.

Onze tenten bieden veel mogelijkheden. Zo kunnen we voor u in de aluhal een mooie feestsfeer creëren met passende verlichting, een podium en een dansvloer. Onze pagodetenten stralen van de buitenkant al een feestelijke sfeer uit en zijn zowel los als aan elkaar gekoppeld te gebruiken.

Geeft u een buitenbarbecue of ander diner? Dan zijn onze pagodetenten leuk in te zetten voor een lopend buffet of juist om de eettafels voor de gasten feestelijk onder te plaatsen in de buitenlucht. In een tent van dezeTenthuren.nl kunt u altijd genieten!

Een bijkomend voordeel van een feesttent huren in Overijssel is natuurlijk dat u met een tent altijd goed zit, wat het weer ook doet.

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Feesttent huren met meubilair

U kunt bij ons niet alleen een partytent huren, maar ook meubilair, accessoires, springkussens, toiletvoorzieningen en nog andere diensten. Voor meer informatie over deze onderdelen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden. U krijgt bij dezeTenthuren.nl altijd een offerte op maat.

Altijd de beste feesttent kiezen

Aangezien er zoveel kan met onze tenten, helpen wij u graag met de beste keuze maken. Vaak kunt u verschillende soorten tenten kiezen voor uw feest, maar elke feesttent geeft net een andere sfeer en heeft een ander uiterlijk.

Wij gaan graag met u in gesprek en voorzien u, indien gewenst, van advies voor de beste tent keuze. Van opbouw en aankleding tot catering; geef uw wensen aan en wij kijken of dezeTenthuren.nl het voor u in huis heeft! Wij nemen u graag een (groot) onderdeel van uw feest uit handen.

Voor alle feesten en evenementen die u wilt organiseren, heeft dezeTenthuren.nl verschillende soorten partytenten op voorraad. De tentenverhuur is voorzien van alle gemakken zodat u op dit gebied geen zorgen hoeft te hebben en u optimaal voor kunt bereiden op het aankomende feest of evenement.

dezeTenthuren.nl regelt alles voor u. Wij verhuren niet alleen tenten, maar wij regelen ook alles erop en eraan. U kunt ons inschakelen als feesttent verhuur in Zwolle.

Vraag een offerte aan

Een feesttent verhuren in Overijssel is voor ons maatwerk. U kunt een offerte aanvragen door daarbij uw wensen aan te geven, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het maakt voor ons niks uit of uw feest of evenement groot of klein is, wij helpen graag met organiseren en/of het leveren en opzetten van de gewenste producten.

U kunt een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via 06 – 108 955 66 of info@dezetenthuren.nl. dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar we werken in een groot deel van Nederland.

Heeft u vragen? Stel ze gerust! Jeroen ter Heege van dezeTenthuren.nl is u graag van dienst.

⛺ Wat valt er onder het huren van een tent?

Wij bieden een totaalservice: niet alleen de tent, maar ook de inrichting en aankleding ervan, zoals de verzorging van stoelen, tafels en verlichting.

  • Wij maken duidelijk afspraken die we altijd nakomen;
  • Onze prijs-kwaliteit verhouding is goed;
  • Het contact is erg persoonlijk:
  • Wij bieden veel soorten tenten, zowel knus klein als heel groot;
  • Wij denken graag met u mee en zijn flexibel.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

⛺ Zijn de tenten voor zowel particulier als zakelijk geschikt?

Wij bieden, naast tentverhuur, ook verhuur van meubilair, accessoires, een springkussen, toiletvoorziening en meer aan. Voor zowel de zakelijke markt als particuliere evenementen verhuren wij tenten.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

⛺ Voor hoeveel personen zijn jullie tenten geschikt?

Bij een mooi feest hoort een passende tent die geschikt is voor het aantal personen en die past bij de stijl van uw feest. Dezetenthuren.nl heeft een breed assortiment aan tenten die wij op aanvraag van u verhuren. Van heel kleine partytenten, geschikt voor 10 personen, tot ontzettend grote evenement tenten. Onze tenten van groter formaat zijn geschikt voor evenementen voor duizenden mensen en alles daartussenin.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button