Tentverhuur in Overijssel

Tentverhuur in Overijssel

Gaat u een feest organiseren en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte tent? Voor alle tentverhuur in Overijssel gaat u naar dezeTenthuren.nl. Wij regelen elke soort tent voor u met alles erop en eraan. Dat scheelt u een hoop geregel en contact met diverse leveranciers, want dezeTenthuren.nl biedt u het totaalplaatje. Als u besluit bij ons een feesttent te huren in Overijssel, dan kunt u ervoor kiezen om de gehele verzorging en aankleding van de tent aan ons over te laten. Naast tenten kunt u bij dezeTenthuren.nl namelijk ook meubilair zoals stoelen en tafels huren, evenals serviesgoed, glaswerk, tentverlichting, kookplaten en barbecues, linnengoed, heaters en nog heel veel meer! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons feesttenten huren in Overijssel voor kleine en grote feesten, want wij hebben alle formaten tenten.

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Wat hebben wij te bieden?

dezeTenthuren.nl beschikt over veel tenten en toebehoren. U heeft dus een ruime keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus zoekt u nog een mooie partytent voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, examenfeest, familiedag, bedrijfsfeest, babyshower, housewarming of andere gelegenheid in Overijssel? Dan kunt u bij ons een partytent huren in Overijssel. Bekijk voor al onze soorten tenten en andere te huren onderdelen en evenementenartikelen gerust onze prijslijst. Die geeft u een overzichtelijk beeld van de ruime opties bij dezeTenthuren.nl.

Onze tenten bieden veel mogelijkheden. Zo kunnen we voor u in de aluhal een mooie feestsfeer creëren met passende verlichting, een podium en een dansvloer. Onze pagodetenten stralen van de buitenkant al een feestelijke sfeer uit en zijn zowel los als aan elkaar gekoppeld te gebruiken. Geeft u een buitenbarbecue of ander diner? Dan zijn onze pagodetenten leuk in te zetten voor een lopend buffet of juist om de eettafels voor de gasten feestelijk onder te plaatsen in de buitenlucht. In een tent van dezeTenthuren.nl kunt u altijd genieten! Een bijkomend voordeel van een feesttent huren in Overijssel is natuurlijk dat u met een tent altijd goed zit, wat het weer ook doet.

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Altijd de beste feesttent kiezen

Aangezien er zoveel kan met onze tenten, helpen wij u graag met de beste keuze maken. Vaak kunt u verschillende soorten tenten kiezen voor uw feest, maar elke tent geeft net een andere sfeer en heeft een ander uiterlijk. Wij gaan graag met u in gesprek en voorzien u, indien gewenst, van advies voor de beste tent keuze. Van opbouw en aankleding tot catering; geef uw wensen aan en wij kijken of dezeTenthuren.nl het voor u in huis heeft! Wij nemen u graag een (groot) onderdeel van uw feest uit handen.

Vraag een offerte aan

Een feesttent verhuren in Overijssel is voor ons maatwerk. U kunt een offerte aanvragen door daarbij uw wensen aan te geven, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het maakt voor ons niks uit of uw feest of evenement groot of klein is, wij helpen graag met organiseren en/of het leveren en opzetten van de gewenste producten. U kunt een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via 06-10895566 of info@dezetenthuren.nl. dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar we werken in een groot deel van Nederland. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Jeroen ter Heege van dezeTenthuren.nl is u graag van dienst.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button