Tentenverhuur Arnhem

Tentenverhuur Arnhem

Gaat u een feest organiseren in Arnhem of omgeving? En wilt u een goedkope partytent huren in Arnhem? Bent u bezig met het plannen van een groot evenement? En bent u daarvoor op zoek naar een professionele tentenverhuur in Arnhem? Voor alle tentverhuur in het oosten van het land kiest u voor dezeTenthuren.nl. Wij regelen elke soort tent voor u met, indien gewenst, alles erop en eraan! Dat scheelt u een hoop geregel en contact met diverse leveranciers. dezeTenthuren.nl biedt u een totale materiaal service. Wat betekent dit? Als u besluit om bij dezeTenthuren.nl een partytent te huren in Arnhem, dan kunt u ervoor kiezen om de gehele verzorging en aankleding van de tent aan ons over te laten. Naast tenten kunt u namelijk bij dezeTenthuren.nl ook meubilair, zoals stoelen en tafels huren, evenals serviesgoed, glaswerk, verlichting, kookplaten, barbecues, linnengoed, heaters, kroonluchters en nog veel meer! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij onze tentenverhuur in Arnhem terecht. Geeft u een klein feestje of bent u bezig met het organiseren van een groots evenement? Wij hebben tenten in alle soorten en maten. Er zit altijd wel iets tussen wat bij uw wensen past!

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Wat hebben wij te bieden?

U heeft bij dezeTenthuren.nl een ruime keuze aan materiaal. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een ‘kale’ partytent tot aan een grote evenemententent inclusief vloer en podium, niets is voor ons te gek! Wij van dezeTenthuren.nl beschikken namelijk over veel tenten en toebehoren. Zoekt u dus een mooie partytent inclusief aankleding voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, examenfeest, familiedag, bedrijfsfeest, babyshower, housewarming of andere gelegenheid? Of wilt u een ‘kale’ partytent of overkapping huren voor de buurtbarbecue? Dan kunt u bij onze partytentverhuur in Arnhem terecht om een goedkope partytent te huren in Arnhem en omgeving. Bekijk voor al onze soorten tenten en andere te huren onderdelen en evenementenartikelen gerust onze prijslijst. Hier vindt u een overzichtelijk beeld van de ruime opties inclusief prijzen bij dezeTenthuren.nl

Ons aanbod

Onze tenten bieden veel opties en mogelijkheden. Zo kunnen we voor u in de aluhal een mooie feestsfeer creëren met onze bijpassende verlichting, een podium en een dansvloer. Onze pagodetenten stralen vanaf de buitenkant al een gezellige, feestelijke sfeer uit en zijn zowel los als aan elkaar gekoppeld te gebruiken. Geeft u een buitenbarbecue of een ander dinertje in de tuin? Dan zijn onze pagodetenten erg leuk om in te zetten voor bijvoorbeeld een lopend buffet of om de eettafels voor de gaten er feestelijke onder te plaatsen. In een tent van dezeTenthuren.nl kunt u altijd genieten. Een bijkomen voordeel van partytentverhuur Arnhem: u zit altijd goed, wat het weer ook doet! Neem eens een kijkje bij onze foto’s voor een sfeerimpressie of inspiratie. Hier kunt u een groot deel van onze tenten zien en wat voor sfeer u hiermee neer kunt zetten! Wilt u een feest geven, maar weet u nog niet precies hoe en wat? Op onze website kunt u alvast wat inspiratie opdoen. Twijfel dus niet en bekijk op onze website uw mogelijkheden bij onze tentenverhuur in Arnhem en omstreken!

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Altijd de beste feesttent kiezen

Aangezien er zoveel kan met onze tenten, helpen wij u graag met het maken van de beste keuze. Vaak kunt u verschillende soorten tenten kiezen voor uw feest of evenement, maar elke tent geeft net een andere sfeer. Elke tent heeft natuurlijk ook een ander uiterlijk. Omdat dezeTenthuren.nl al veel ervaring heeft met het verhuren van partytenten, weten wij snel wat voor u de beste oplossing is. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek en voorzien u, indien gewenst, van advies voor de beste tent voor uw feest of evenement. Van opbouw en aankleding tot catering: geef uw wensen aan ons door en wij kijken wat dezeTenthuren.nl voor u in huis heeft! Wij nemen graag een (groot) deel van de organisatie van uw feest uit handen, zodat u zelf minder hoeft te regelen bij verschillende leveranciers. dezeTenthuren.nl is een specialist in het verhuren van partytenten en toebehoren, zo heeft uw feest of evenement altijd de juist tent ter beschikking.

Vraag een offerte aan!

Tentverhuur in Arnhem en omstreken is voor ons altijd maatwerk. Elke klant is uniek en heeft andere wensen. Elk feest en evenement is verschillend en elke klant heeft zijn of haar eigen ideeën. Wilt u een grote tent inclusief sfeerverlichting en vloeren? Of juist een kleine partytent met alleen een barbecue? Wij zorgen er graag voor dat dezeTenthuren.nl de beste oplossing voor u heeft. U kunt daarom altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kunt u uw wensen aan ons doorgeven en op basis daarvan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Het is ook mogelijk om met ons in gesprek te gaan om te overleggen over uw mogelijkheden. We geven u graag advies als u dat nodig heeft!

Het maakt voor ons niet uit of uw feest of evenement groot of klein is. Of u een ‘kale’ partytent wilt huren in Arnhem of daarbuiten of dat een compleet aangeklede evenemententent, inclusief vloer en podium, wilt huren, wij helpen u graag! Wij nemen graag een deel van de organisatie uit handen met het leveren en opzetten van de gewenste materialen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-10895566 of door te mailen info@dezetenthuren.nl. dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar we werken in een groot deel van Nederland. Wilt u een partytent huren in Arnhem of in een andere plaats in Nederland? Wij staan voor u klaar! Heeft u vragen? Stel ze gerust! Jeroen ter Heege van dezeTenthuren.nl is u graag van dienst.

⛺ Wat valt er onder het huren van een tent?

Wij bieden een totaalservice: niet alleen de tent, maar ook de inrichting en aankleding ervan, zoals de verzorging van stoelen, tafels en verlichting.

  • Wij maken duidelijk afspraken die we altijd nakomen;
  • Onze prijs-kwaliteit verhouding is goed;
  • Het contact is erg persoonlijk:
  • Wij bieden veel soorten tenten, zowel knus klein als heel groot;
  • Wij denken graag met u mee en zijn flexibel.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

⛺ Zijn de tenten voor zowel particulier als zakelijk geschikt?

Wij bieden, naast tentverhuur, ook verhuur van meubilair, accessoires, een springkussen, toiletvoorziening en meer aan. Voor zowel de zakelijke markt als particuliere evenementen verhuren wij tenten.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

⛺ Voor hoeveel personen zijn jullie tenten geschikt?

Bij een mooi feest hoort een passende tent die geschikt is voor het aantal personen en die past bij de stijl van uw feest. Dezetenthuren.nl heeft een breed assortiment aan tenten die wij op aanvraag van u verhuren. Van heel kleine partytenten, geschikt voor 10 personen, tot ontzettend grote evenement tenten. Onze tenten van groter formaat zijn geschikt voor evenementen voor duizenden mensen en alles daartussenin.

Neem voor meer informatie of een scherpe offerte gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 108 955 66.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button