Tentverhuur in Apeldoorn

Tentverhuur in Apeldoorn

Gaat u binnenkort een feestje geven? Of bent u een groot evenement aan het plannen? Bent u daarvoor op zoek naar tentverhuur in Apeldoorn? Dan kunt u een goedkope partytent huren in Apeldoorn en omgeving bij dezeTenthuren.nl! Of u nu op zoek bent naar een partytent voor een bruiloft, verjaardagsfeest, familiedag of bedrijfsfeest, een klein feest of een groot evenement, wij hebben tenten in alle soorten en maten!

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Partytent verhuur en meer!

Bij onze tentverhuur in Apeldoorn verhuren wij een breed assortiment aan tenten. Zo beschikken wij over kleine partytenten, overkappingen of tenten voor 10 personen, maar eveneens over grote evenementententen, inclusief vloeren en podia, waar duizenden mensen in passen. Maar er is meer! Naast tentverhuur in Apeldoorn, kunt u bij dezeTenthuren.nl ook terecht voor ander feest- en evenementenmateriaal, zoals tafels, stoelen, barbecues, verlichting, heaters, serviesgoed, glaswerk en nog heel veel meer! Heeft u geen zin of tijd om alles zelf te regelen? Wilt u een tent huren inclusief toebehoren? Heeft u hulp nodig bij de aankleding van de partytent die u wilt huren? Bent u op zoek naar een complete partyverhuur in Apeldoorn? Kijk dan eens naar onze prijslijst voor de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben u veel te beiden voor uw feest of evenement!

Ons complete aanbod

Wanneer u ervoor kiest om bij dezeTenthuren.nl één of meer tenten te huren voor uw feest, dan kunt u dus naast de tent ook al uw evenementenmateriaal huren. Wij leveren namelijk, indien gewenst, volledige service. Indien gewenst, hoeft u dus niks zelf te regelen met verschillende leveranciers. Geef vooral aan wat u nodig heeft, zodat wij met u mee kunnen denken en aan al uw wensen kunnen voldoen. Wij nemen graag een deel van de organisatie van uw feest over! U kunt bij ons materiaal huren uit de volgende productgroepen:

Bakken en braden
Bestek
Evenementen artikelen
Glaswerk
Linnengoed
Meubilair
Podia
Serviesgoed
Springkussen
Tenten
Verlichting
Verwarming
Vloeren

Voor ons complete en gedetailleerde aanbod aan evenementen materiaal, kunt u de prijslijst bekijken. Hierop ziet u alles wat wij te beiden hebben inclusief prijzen.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen

Onze tenten

dezeTenthuren.nl is inmiddels uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van tentverhuur in Apeldoorn en omgeving. Wat voor feest of evenement u ook organiseert, u kunt bij ons terecht voor alle soorten tenten en toebehoren. Van grote aluhallen en pagodetenten tot een eenvoudige partytent of overkapping. In onze prijslijst vindt u ons complete aanbod inclusief prijzen. Onze tenten worden voor zeer scherpe prijzen verhuurd, zodat u bij dezeTenthuren.nl altijd een geschikte en goedkope partytent in Apeldoorn en daarbuiten kunt huren!

Ook kunnen wij tenten op maat maken. Heeft u een tent nodig met een specifieke afmeting? Dat kan! Daarnaast kunt u onze tenten inclusief vloer, podia, verlichting, verwarming, meubilair, aankleding, serviesgoed en meer huren. Wij kunnen bij een totaal plaatje afleveren, maar uiteraard is het ook mogelijk om bij ons enkel een ‘kale’ partytent te huren in Apeldoorn. U kunt zelf zoveel combineren en toevoegen als u zelf wilt. Wij bieden u graag het gemak van één leverancier aan voor veel en divers materiaal, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Iedere klant heeft andere wensen en wij zijn dusdanig flexibel dat iedereen een pakket op maat kan kiezen. Bij tent- en partyverhuur in Apeldoorn en daarbuiten staat de klant en zijn of haar wensen voorop! U heeft er immers niks aan als u een standaardpakket moet kiezen waarbij bepaald materiaal niet gebruikt wordt en alleen maar in de weg ligt. Ons doel is om elke wens van u te realiseren op het gebied van tentverhuur en evenement artikelen in Apeldoorn en omgeving.

Bij dezeTenthuren.nl kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen waarin u uw wensen aangeeft. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het maakt voor ons niks uit of uw feest of evenement groot of klein is, wij helpen u graag bij het organiseren en/of leveren en opzetten van het gewenste materiaal! U kunt een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via 06-10895566 of door te mailen naar info@dezetenthuren.nl. dezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar we werken in een groot deel van Nederland. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Een specifieke vraag over een bepaalde tent of evenementartikel? Stel ze gerust! Jeroen ter Heege van dezeTenthuren.nl is u graag van dienst.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button