Tentverhuur in Apeldoorn en omgeving

Tentverhuur in Apeldoorn en omgeving

Voor tentenverhuur in Apeldoorn of omstreken zit u goed bij dezeTenthuren.nl. Gaat u binnenkort een feestje geven? Of bent u een groots evenement aan het plannen? Bent u daarvoor op zoek naar tentverhuur in Apeldoorn? Een tent huren doet u bij dezeTenthuren.nl.

Of u nu op zoek bent naar een partytent voor een bruiloft, verjaardagsfeest, familiedag of bedrijfsfeest, een klein feest of een groot evenement, wij hebben tenten in alle soorten en maten!

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Scherpe prijzen – Goedkope partytent huren in Apeldoorn

  • Duidelijke afspraken die altijd nagekomen worden;
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding;
  • Persoonlijk contact;
  • Tenten in alle vormen en maten;
  • Meedenkend en flexibel.

Vraag een vrijblijvende en scherpe offerte aan, of neem telefonisch contact op voor meer informatie over ons tentenverhuur. Telefoonnummer: 06 108 955 66.

Breed assortiment aan verschillende soorten tenten

Voor het tentenverhuur bieden wij een breed assortiment aan tenten aan. Zo beschikken wij over kleine partytenten en overkappingen, of tenten voor 10 personen. Wij verhuren eveneens grote evenementententen, inclusief vloeren en podia, waar duizenden mensen in passen.

Om de organisatie van uw feest compleet te maken verhuren wij ook ander feest- en evenementenmateriaal, zoals tafels, stoelen, barbecues, verlichting, heaters, serviesgoed, glaswerk en nog heel veel meer. Bekijk onze prijslijst voor de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben u veel te beiden voor uw feest of evenement.

Tentenverhuur en verhuur van evenementenmateriaal

Naast een partytent huren kunt u bij dezeTenthuren.nl ook al uw evenementenmateriaal huren. Wij leveren namelijk, indien gewenst, volledige service. U hoeft in dat geval niks zelf te regelen met verschillende leveranciers.

Bekijk de prijslijst voor ons complete en gedetailleerde aanbod aan evenementen materiaal. Hierop ziet u alles wat wij te beiden hebben, inclusief prijzen.

Contact opnemen Prijslijst Snel Offerte aanvragen

Wij zorgen voor de basis van een geslaagd feest!

Bekijk onze verschillende productgroepen

Geef vooral aan wat u nodig heeft, zodat wij met u mee kunnen denken en aan al uw wensen kunnen voldoen. Wij nemen graag een deel van de organisatie van uw feest over! DezeTenthuren.nl biedt materiaalverhuur in de volgende productgroepen aan:

Bakken en braden
Bestek
Evenementen artikelen
Glaswerk
Linnengoed
Meubilair
Podia
Serviesgoed
Springkussen
Tenten
Verlichting
Verwarming
Vloeren

Tentenverhuur voor Apeldoorn en heel Gelderland

DezeTenthuren.nl is inmiddels uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van tentenverhuur in Apeldoorn en omgeving. Wat voor feest of evenement u ook organiseert, u kunt bij ons terecht voor alle soorten tenten en toebehoren. Van grote aluhallen en pagodetenten tot een eenvoudige partytent of overkapping.

Naast Apeldoorn zijn wij ook werkzaam in Gelderland en de rest van Overijssel. U vindt onze tenten onder Ruurlo (waar we gevestigd zijn), Zwolle, Arnhem en Doetinchem.

Hulp bij het opzetten van de tent

Wij maken ook tenten op maat. Heeft u een tent nodig met een specifieke afmeting? Wij leveren u wat u nodig heeft. Daarnaast zijn onze tenten inclusief vloer, podia, verlichting, verwarming, meubilair, aankleding, serviesgoed en meer huren.

Wij leveren een totaal plaatje af, maar uiteraard is het ook mogelijk om bij ons enkel een ‘kale’ partytent te huren. U combineert en voegt zoveel toe als u zelf wilt. Wij bieden u graag het gemak van één leverancier aan voor veel en divers materiaal, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen.

Flexibel tentenverhuur en pakketten op maat

Iedere klant heeft andere wensen. We zijn dusdanig flexibel dat iedereen een pakket op maat kan kiezen. Bij tentenverhuur staat de klant en zijn of haar wensen voorop.

U heeft er immers niks aan als u een standaardpakket moet kiezen, waarbij bepaald materiaal niet gebruikt wordt en alleen maar in de weg ligt. Ons doel is om elke wens van u te realiseren op het gebied van tentverhuur en evenement artikelen.

Uw partner voor de organisatie van een feest

Neem gerust contact op om een vrijblijvende offerte. Neem daarvoor contact op om uw wensen aan te geven. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het maakt voor ons niks uit of uw feest of evenement groot of klein is. Wij helpen u graag bij het organiseren en/of leveren en opzetten van het gewenste materiaal.

Ontvang een messcherpe offerte

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via 06 108 955 66. Of stuur ons een e-mail. DezeTenthuren.nl is gevestigd in Ruurlo, maar we werken in een groot deel van Nederland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Een specifieke vraag over een bepaalde tent of evenementartikel? Stel ze gerust. Jeroen ter Heege van dezeTenthuren.nl is u graag van dienst.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button