Tentverhuur in Lochem

Tentverhuur in Lochem

Staat er een mooi feestje op de planning en wilt u hiervoor een passende partytent huren? Voor al uw tentenverhuur in Overijssel kunt u terecht bij dezeTenthuren.nl. Wij verhuren professionele grote en kleinere partytenten aan particulieren en bedrijven. Ook voor tentverhuur in Lochem kunt u bij ons terecht. U huurt al een partytent bij ons vanaf € 45,00 en voor slechts € 15,00 p.st. heeft u al chique, zwarte parasols van 4 meter breed om uw gasten beschutting te bieden. Met een paar mooie parasols en een prachtige feesttent geeft u sfeer aan uw feest. Neem gerust contact met ons op voor tentverhuur in Lochem, wij helpen u graag aan passende partytenten en meer!

Bekijk op onze website ons gehele assortiment tentenverhuur in Overijssel en nog veel meer grote feestartikelen!

Voor ieder feestje een passende tent

Ieder feest is uniek, maar de tent hoeft dit niet te zijn. En tóch kan het bij ons. Een aantal van onze grotere tenten is compleet naar uw wensen samen te stellen. Van vorm, soort ‘dak’ en de hoogte tot open of gesloten zijkanten en de algehele grootte van de tent. U bepaalt en wij realiseren.

Bij onze tentverhuur in Lochem is er voor ieder feestje wel een geschikte tent. Of uw feest nu kleinschalig is of zeer groot voor ruim 1.000 man, dezeTenthuren.nl biedt tentenverhuur in heel Overijssel aan. Bekijk gerust online ons brede assortiment aan tenten. We beschikken over kleine partytenten, overkappingen en tenten voor 10 personen, maar ook over grote evenementententen waarin hele vloeren en podia passen. In deze grote tenten passen duizenden mensen. Zoek dus uw perfecte tent bij onze tentverhuur in Lochem en organiseer een onvergetelijk mooi feest!

Van meubilair- tot tentverhuur in Lochem

Maar bij enkel tentverhuur in Lochem houdt het niet op! Naast tentenverhuur in Overijssel, kunt u bij dezeTenthuren.nl ook terecht voor ander feest- en evenementenmateriaal. Denk aan tafels, stoelen, serviesgoed, glaswerk, barbecues, verlichting, heaters, tentvloeren, podia en nog heel veel meer. dezeTenthuren.nl voorziet u graag in meer dan enkel een mooie feesttent. Het complete assortiment vindt u hier, verdeeld in onderstaande categorieën:

Bakken en braden
Bestek
Evenementen artikelen
Glaswerk
Linnengoed
Meubilair
Podia
Serviesgoed
Springkussens
Tenten
Verlichting
Verwarming
Vloeren

Voor ons complete en gedetailleerde aanbod aan evenementen materiaal, kunt u prijslijst de bekijken. Hierop ziet u alles wat wij te bieden hebben inclusief prijzen.

Hulp bij de organisatie nodig?

Heeft u geen zin of geen tijd om alles voor het feest zelf te regelen? Besteed dan wat werk uit, onder andere bij ons. Wij kunnen u helpen bij het inrichten van de tent en u dit werk uit handen nemen. Bestel bij ons uw partytent naar wens en laat ons weten wat u allemaal graag in de tent ziet. Wij zorgen er vervolgens voor dat de tent met toebehoren op de juiste locatie wordt opgezet en dat deze van de nodige aankleding is voorzien. U hoeft enkel op basis van onze prijslijst alles uit te zoeken en wij doen de rest van het werk in overleg. Dankzij ons ruime aanbod bent u zo klaar en hoeft u slechts met één leverancier te communiceren over alle evenementenmaterialen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben u veel te bieden en onze service krijgt u er met een grote glimlach bij.

Stel uw offerte samen

Heeft u inmiddels een impressie gekregen van wat dezeTenthuren.nl allemaal voor u kan betekenen? Stel dan online uw eigen offerte samen door aan te geven in welke materialen u interesse heeft. Voor tentverhuur in Lochem zit u absoluut goed bij ons. Heeft u vragen alvorens u een vrijblijvende offerte wilt opvragen bij onze tentenverhuur Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag goed verder, zodat u de juiste materialen reserveert voor uw feest.

Contact opnemen Snel offerte aanvragen
Call Now Button